Canis  
 

 Probleme de comportament    

    Problemele de comportament
, reprezinta manifestari sau reactii nedorite ale unor caini in anumite situatii.
    Cauzele aparitiei problemelor de comportament la caini pot fi multiple: genetice, medicale, psihologice, traumele, erorile de dresaj sau educationale precum alintul si permisivitatea excesiva a stapanilor, care duc la nerecunoasterea autoritatii acestora.
    Cainii au un sistem social simplu, bazat pe o piramida ierarhica, in varful caruia nu poate sta decat un singur lider și acela trebuie să fiți dumneavoastră.
      
    Esentiale pentru prevenirea problemelor de comportament sunt atat testarea puiului  in momentul achizitiei, crearea unui regim de viata cat mai echilibrat dar si urmarea unui program de dresaj.

    Am identificat pentru dumneavoastră câteva probleme cu care vă puteți confrunta vis-a-vis de comportamentul câinelui cum ar fi agresivitate față de oameni sau animale,nu vine la chemarea stăpânului,roade diferite obiecte,este excesiv de gălăgios,sare pe stăpân sau pe musafirii care intră în casă,tragerea stăpânului în timpul plimbărilor și orice alte probleme pe care le semnalați și care vă deranjează.

Pentru a rezolva cu succes aceste probleme vă rugăm să ne contactați pe telefon sau pe e-mail.

 

 

 
   
 
 
     
Galerie Foto-Video Oferta monta Contact Dog sitter Utile