Canis  
 

 Pensiune Canina

  Daca va hotarati sa plecati in vacanta sau intr-o calatorie dar nu doriti sa-l stresati pe micul dumneavoastra prieten cu o calatorie cu avionul, trenul sau cu masina, noi va oferim posibilitatea de a-l lasa in pensiunea noastra in tot acest timp,aici el beneficiind de toate conditiile de comfort si igiena.

Pnesiune Imagine Boxa Interioara

Pentru mai multe imagini click aici.
Pentru prezentare video click aici.
  
Daca pe perioada vacantei tale nu iti poti lasa animalul la un prieten apropiat sau la parinti, il poti caza la o pensiune special conceputa pentru animalele de companie sau la serviciile noastre de ingrijire la domiciliul dumneavoastra.
   La Pensiunea Canis prietenul dumneavoastră beneficiază de toată atenția si comfortul fiind supravegheat permanent 24 de ore din 24 de ore.

Dotarea pensiunii se ridica la cele mai inalte standarde,fiecare caine beneficind de un spatiu individual de aproximativ 12mp.Pe perioada friguroasa spatiile de cazare sant incalzite. In cazul in care optati pentru varianta de ingrijirea la Pensiunea Canis aveti posibilitatea de a vedea ce face cainele dumneavoastra in orice moment prin sistemul de supraveghere video conectat la internet.Toți cainii lăsati in pensiune beneficiaza de un program gratuit ce include:
 
  - mentinerea notiunilor de disciplina existente
  - mentinerea conditiei fizice
  - sedinte de joaca si stimulare 

 Pentru  ca schimbarea mediului sa nu devina stresanta in timpul
sederii ,asiguram prietenului dumneavoastra acelasi program cu care este obisnuit si acasa.La indicatiile dumneavoastra va fi hranit si plimbat la orele cu care el este obisnuit pentru a-i oferiun maxim de comfort pe timpul sederii in pensiune. 

 Deasemenea la cerere se poate face Dresaj de companie , Paza si Protectie,rezolvarea unor Probleme de Comportament precum și orice program de dresaj din Oferta de Dresaj.

Nota.
Din motive de siguranta si igiena,cainii cazati in pensiune trebuie sa detina carnete de sanatate care sa contina vaccinurile si deparazitarile la zi.

 

Asistenta medicala:
    In fiecare săptamana un medic veterinar face o vizita obligatorie asa incat   nu am avut niciodata evenimente de ordin medical.
Pentru situatiile neprevazute care să necesite sfatul, consultatia sau interventia unui medic veterinar, pensiunea noastră asigura la orice ora interventia de urgenta a medicului veterinar colaborator, Dr. Fodor Lucian, costurile aferente nefiind incluse în tariful de cazare.


Va asteptam cu drag ! 

 
   
 
 
     
Galerie Foto-Video Oferta monta Contact Dog sitter Utile